Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Víkendové snídaně na Nově Iveta Maurerová už nějaký ten pátek randí se světoznámou americkou zpěvačkou LP. Strávila s ní Vánoce, oslavila příchod nového roku a užívala si cestování po zajímavých místech, kam ji LP se svými přáteli vzala.

Nyní už je sympatická moderátorka a vítězka Miss ČR z roku 2018 zpátky doma v pracovním procesu.

Na návštěvu USA má ale jen ty nejkrásnější vzpomínky. Maurerová například navštívila hollywoodská filmová studia a další zajímavá místa.

„Vezměte mě zpátky, prosím, stýská se mi,“ přiznala na sociální síti Maurerová, která se pochlubila fotkami s LP. A také obrovskou kyticí růží, kterou dostala.

„Nádherné překvapení, miluji tě,“ rozněžnila se moderátorka nad romantickým gestem od LP. Maurerová se s LP seznámila loni v květnu a časem mezi nimi přeskočila jiskra, zahrála si také v jejím klipu, který se natáčel v Praze.

„LP je úžasný a výjimečný člověk se srdcem na správném místě. Doslova z ní jenom srší a září energie a má neskutečné charisma,“ řekla Super.cz moderátorka. Ta je prý po boku LP nesmírně šťastná a je do ní zamilovaná až po uši.

Reklama

Další články

Načítám