Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S odhalováním své postavy v plavkách či zcela nahá nemá Pavlína Pořízková (59) problém. Stejně tak to má topmodelka i se svou tváří. Pravidelně se na sociálních sítích a mnohdy i na veřejnosti ukazuje nenalíčená, stejně jako Pamela Anderson k tomu burcuje i své vrstevnice.

„Zveřejňuji selfie s holou tváří, jako je tato, protože bych ráda viděla selfie jiných žen, které se přijímají nebo se snaží přijmout svůj věk a sebe sama,“ svěřila na sociální síti topmodelka, která odhalila svou tvář bez líčení dva roky před šedesátkou. Česká rodačka dlouhodobě pracuje na svém sebevědomí, což se jí daří. Stejně tak na poli lásky.

Od loňska je také šťastně zadaná. Jejím přítelem je americký spisovatel a televizní producent Jeff Greenstein, se kterým v loni v létě navštívila Česko. Vedle svých odhalených fotek nemá modelka ani problém s focením v posteli se svým přítelem. Začátkem roku se tak pochlubila momentkou s partnerem, na které toho viditelně Pavlína příliš nemá. „Probouzím se v náručí své lásky. Jako každé ráno se probudíme propletení a otevřeme oči, abychom viděli toho druhého se usmívat,“ svěřila se Pořízková s tím, že je za svůj vztah vděčná. Lásku jí přejí nejenom fanynky, ale odvážnou fotku z postele srdíčky okomentovala i velká kamarádka Martina Formanová.

Reklama

Další články

Načítám