Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Pořízková (59) v Praze pokřtila svoji novou knihu No Filter a předvedla, v jak skvělé je kondici. Oblékla přiléhavé černé šaty s hlubokým dekoltem, které kopírovaly její štíhlou postavu. Pavlína si zakládá na přirozenosti a nemá žádné úpravy, dokonce si ani nebarví vlasy.

První česká topmodelka, jež prorazila v Americe, bude ozdobou letošního filmového festivalu v Karlových Varech, který začíná již tento pátek. Jako host zde bude vůbec poprvé.

"Nemám ponětí, co mám čekat. Nikdy jsem tam nebyla. Hrála jsem v hodně filmech, ale nikdy jsem nebyla pozvána do Karlových Varů. Byla jsem na festivalech ve světě, když jsem propagovala film, ve kterém jsem hrála, teď jedu poprvé jako obyčejná žena," prozradila Super.cz Pavlína, kterou doprovodí její partner, producent a spisovatel Jeff Greenstein.

Při návštěvě Čech mu chce ukázat nejen Karlovy Vary, ale především Prahu, Brno nebo rodný Prostějov. "A Český Krumlov, ten musí určitě vidět. A v Prostějově můj rodný dům," dodala s úsměvem Pořízková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám