Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se pochlubila krásnou valentýnskou pozorností. Od manžela Miroslava Dopity (39) dostala obrovskou kytici lilií. Královská květina Agátu pochopitelně potěšila a dárečkem se pochlubila svým fanouškům na sociální síti.

„Když tvůj manžel koupí kytku. Teda lilie z celé Prahy. Miluji tě, magore,“ rozněžnila se influencerka nad květinami, které mimo jiné symbolizují lásku, ženskost, ale i plodnost a manželství. Někteří fanoušci ale upozorňovali na to, že až jí obří kytice lilií rozkvete, Agáta „padne“ smradem, protože lilie jsou známé svou těžkou vůní.

„Neznám horší smrad než z rozkvetlých lilií, proto možná byly v celé Praze,“ zaznělo v jednom z mnoha rýpavých komentářů. „Já zas cítím závist, ta smrdí z vás,“ našla Agáta zastání. A dočkala se i dobře míněných rad, jak na silnou vůni vyzrát a naopak si ji užít.

„Miluji lilie. Až rozkvetou, otrhejte pylové části na tyčinkách. Vůně se tak zmírní. Kytice bude krásně vonět, ale nebude z ní bolet hlava,“ dozvěděla se Agáta, které půlka komentujících kytici beztak jen záviděla.

Reklama

Další články

Načítám