Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) opět vzbudila rozruch mezi svými fanoušky. Na svém profilu na sociální síti zveřejnila zamilované foto se svým manželem Miroslavem Dopitou (39). Oba se smějí a působí jako zaláskované hrdličky. Ale nebyla by to Agáta, kdyby se nepostarala o pozdvižení svým komentářem: „Něco velkého přijde,“ napsala tajemně s úsměvem.

A její fanoušci si zřejmě myslí, že pokud se jedná o něco velkého, znamená to, že influencerka s Dopitou určitě čeká dítě. „Mimiii, mimčo, úžasná zpráva, mimčo, že jo?, teda jestli je těhotná, tak smekám,“ v podobném duchu se nesl téměř každý komentář pod tajuplným Agátiným příspěvkem. „Zas je nabuchaná,“ zaznělo také.

Našli se i tací, kteří si myslí, že Mirek Dopita oznámí svou účast v Survivoru či že se stane tváří kosmetické značky. Někoho napadlo i oznámení rozvodu, to by ale vysmátá fotka mohla být pouze v případě, že by si na svůj rozvod vsadili milion a chechtali se výdělku…Drtivá většina fanoušků by ale Agátě nejraději přála již čtvrtého potomka.

Samotná Agáta se ale na další dítě ještě nedávno celkem logicky tvářila skepticky, přece teprve loni v dubnu přivedla na svět dceru Rozárku. „Co se týče dětí, je to u nás ještě horší než se svatbou. Ale Róza je ještě malinká, nechodí. Dneska jsem spala hodinu a půl a energii na další těhotenství a miminko nemám. Leda by ho odnosil Míra. Uvidíme,“ smála se Agáta nedávno v našem pořadu Superchat.

Reklama

Další články

Načítám