Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce poté, co utichla bouře kolem Elišky a Damiána, je tu další! Diváky nenadchla ani další seriálová novinka Zalez do spacáku. Nepomohlo ani angažování hvězd v čele s Tomášem Klusem (37).

Stačí se podívat na sledovanost posledního dílu a je víc než jasné, že z této televizní podívané hit sezony rozhodně nebude. Zatímco novácké Specialisty si vybralo bezmála 1,2 milionu diváků, Zalez do spacáku zaujalo jen 263 tisíc lidí u obrazovek. A to je na novinku dost málo.

Lepší to není ani na ČSFD.cz, kde má seriál pro celou rodinu hodnocení 24 procent, což také není žádná hitparáda. V budoucnu ho tak může potkat to, co další neúspěšné projekty před ním. Odsun na méně lukrativní čas a ve finále ho nahradí některý ze sledovanějších pořadů.

Očekávání přitom byla veliká. Už proto, že v seriálu hraje Klus i jeho dcera Josefína. Ta divákům Primy rozhodně není neznámá. S tatínkem se blýskla už v Zoo.

„V Zoo hrajete taky dobře a ta vaše cácorka je super. Mluvit umí, má jazyk na pravém místě,“ vzkázala zpěvákovi divačka Jaroslava, která evidentně patří mezi jeho velké fanynky. Bohužel se takových nenašlo víc, a tak Zalez do spacáku hrozí, že skončí v propadlišti televizních dějin.

Reklama

Další články

Načítám