Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře komedie Jen pravdu, drahý měl v publiku herec Josef Carda také podporu z rodiny. Nechyběl jeho syn Adam s přítelkyní Lucií. Influencerka a fotografka Lucie Levá je velká bojovnice, už podruhé bojuje s rakovinou.

Se svým přítelem si užila nejen premiéru, ale dobře se bavili i na následném večírku. „Dnes dorazil syn s přítelkyní, jsem rád, že se přišli podívat,“ řekl Super.cz Josef Carda po premiéře, na které se synovi a jeho partnerce věnoval. Lucie nezažívá lehké období.

Prochází šestiměsíční náročnou léčbou, podstupuje chemoterapii a má za sebou už čtyři operace. Průběh léčby po celou dobu sdílí také se svými fanoušky. „Děkuji za všechno, žít se mnou je docela hardcore,“ svěřila se na sociální síti před pár měsíci Lucie k fotce se synem Josefa Cardy, který jí je velkou oporou.

Loni na podzim se jí nemoc po třech letech vrátila a začala podstupovat chemoterapie. Lucie se léčí stejně jako její kamarádka Anička Slováčková (28), která s rakovinou bojuje také podruhé. „Jaká je pravděpodobnost, že nás dvě posadí na chemo vedle sebe? Ve stejný den? Ve stejný čas? Aniž bychom o sobě věděly? Člověk by řekl až osud, ale trochu mě to i rozesmutnilo… Raději bych se potkala úplně jinde,“ svěřila se k fotce z chemoterapie, na které se začátkem února s Aničkou Slováčkovou potkaly.

Syn Josefa Cardy se ve svém životě nesetkává se zákeřnou nemocí poprvé. Před lety onemocněla také jeho maminka, hercova manželka Radka. Carda si informace o zdravotních problémech své ženy roky nechával pro sebe, promluvil o všem až v roce 2018 v pořadu 13. komnata.

„Tehdy jsme byli každý týden na obrazovce a lidi mě znali. A když jsem jezdil do vinohradské nemocnice, tak jsem přišel do styku s lidmi, co tam pracují, a musím říct, že se celý personál choval tak, že nikdo nevěděl, že Radka tam je,“ prozradil Carda, jehož manželce diagnostikovali Non-Hodgkinův lymfom, což je zhoubné onemocnění krve a lymfatických uzlin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám