Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je rozhodnuto. Obvodní soud pro Prahu 10 uložil zpěvačce Dagmar Patrasové (68) za řízení pod vlivem alkoholu dvouletý zákaz řízení a peněžitý trest 200 tisíc korun. Rozhodnutí je pravomocné.

Herečka se tak už nemůže odvolat. Mohla by podat ještě ústavní stížnost, ale to na právní moc rozsudku nemá vliv.

„V rozhodnutí byla uznána vina a obviněná osoba (D.S.) byla odsouzena pro spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za tento trestný čin jí byl uložen peněžitý trest, a to 100 denních sazeb ve výši 2 000 Kč, tj. celkem ve výši 200 000 Kč,“ řekl Novinkám místopředseda Obvodního soudu pro Prahu 10 Josef Mana.

Incident se stal 23. května 2022, když Dagmar Patrasová měla autonehodu. Její černé auto nabouralo do betonové zábrany s dopravním značením. Ke zmíněné nehodě došlo kousek od jejího domu na Vinohradech. Vše se naštěstí obešlo bez zranění. Patrasová ale následně odmítla dechovou zkoušku.

Nutno připomenout, že tato nehoda nebyla její první. 26. prosince 2018 bourala na pražských Vinohradech a nadýchala 2,5 promile. I tehdy se nehoda obešla bez zranění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám