Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na středeční premiéře dramatu The Son bylo rušno. O rozruch se ale nepostaraly jen hlavní hvězdy filmu Vanessa Kirby (34), Hugh Jackman (55) s půvabnou manželkou nebo oscarová Laura Dern (55). Pozornost na sebe strhl italský podnikatel Alessandro Basciano, který se rozhodl požádat svou partnerku o ruku přímo na červeném koberci.

Blond kráska jménem Sophie Codegoni, která je mimo jiné majitelkou šperkařské firmy, vypadala šokovaně, když před ní její partner poklekl. Na žádost kývla a pak nadšeně pózovala s prstýnkem na onom prstě.

Dvojice následně nešetřila úsměvy a polibky a spouště fotoaparátů cvakaly o sto šest.

Ale zpět k hlavním hvězdám večera. Kirby vypadala ve třpytivé róbě od Valentina naprosto úchvatně. S kolegyní Dern působily v dobrém rozmaru. Ve filmu ztvárňují sokyně v lásce, respektive Laura a Hugh Jackman hrají rozvedený pár, který sdílí náctiletého syna, Vanessa pak Jackmanovu novou manželku.

Ten ostatně vyvedl i tu skutečnou, se kterou je 26 let. Deborra-Lee Furness po jeho boku nemohla chybět, před fotografy si vyměnili i láskyplný polibek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám