Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) frnkla s celou svou rodinkou za pořádnou exotikou. A to na Maledivy, kde budou čtrnáct dní.

„Jedeme hlavně kvůli klukům, protože je to oblíbená destinace Bruna, se kterým tam budeme chytat rybičky. Ale Max to tam má taky rád. Rozhodli jsme se, že si to dáme před Vánoci a unikneme tomu chaosu,“ svěřila se Simona Krainová ještě před odletem Super.cz.

Tyhle dny si už užívá bílé pláže, tyrkysový oceán a palmy na každém kroku. Své fanoušky také potěšila několika snímky v rudých bikinách, ke kterým sladila i rtěnku a manikúru.

„Jo, miluju teplej písek, dlouhý pláže, šum moře, slanou kůži a vůni oceánu. Nechybí mi lyže, zasněžené hory ani třívrstvé oblečení. Jo, to jsem já. Další důvod k hejtu? Tak pojďte do mě, jinak těm, co mi to přejí nebo to mají podobně, posílám trochu sluníčka a slanou pusu. Děkuji za všechny zprávy, moc si toho vážím.️ Tohle tady je sen,“ napsala Simona Krainová k sexy fotografiím, ve kterých vyniká i její skvostný zadeček. Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta lichotek.

Reklama

Další články

Načítám