Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od včerejšího dne, kdy se svět dozvěděl o podané žádosti o rozvod Sama Asghariho (29) s Britney Spears (42), vyplouvají na povrch stále nové detaily jejich ‚toxického‘ manželství, jak svazek nazývají některá média. Zatím jde především o informace, které by zpěvačce mohly v případném soudním sporu uškodit. Dalším ‚odhalením‘ je i údajná zpěvaččina nevěra. Britney prý měla svého manžela podvádět se zaměstnancem.

Podle TMZ měla Spears zahýbat s některým ze svých zaměstnanců, ale jediné, co se zatím ví, je informace, že mělo jít o muže. Také prý jednoho člena svého personálu požádala, aby ji natočil nahou. Zda se ovšem jedná o tutéž osobu, s níž měla mít zpěvačka poměr, není jasné.

Podle zdroje z okolí zpěvačky si Sam údajně myslel, že by mohl Britney ‚zachránit‘, ale po třinácti měsících manželství usoudil, že jde o marnou snahu a že zřejmě neexistuje možnost, aby se mu to někdy podařilo.

O tom, že Britney není psychicky v pořádku, se spekuluje již delší dobu. Strachují se o ni i její nejbližší. Někteří členové její rodiny tvrdí, že je dokonce závislá na pervitinu, a obávají se, aby nedopadla jako Amy Winehouse.

Údajně i její synové měli být v minulosti u toho, jak do jejího domu kdosi drogy distribuoval. Bývalý manžel zpěvačky Kevin Federline se prý obává pokaždé, když zazvoní telefon, aby nepřišla zdrcující zpráva...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám