Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých čtrnáct měsíců od svatby s Britney Spears (42) podal její muž Sam Asghari (29) žádost o rozvod. Přestože pár spolu před sňatkem strávil pět let, manželství jim prý už nějaký čas skřípalo. Zpěvačka si podle informací zahraničních médií již najala rozvodovou právničku celebrit Lauru Wasser.

Fitness trenér Asghari údajně již vyhrožuje, že pokud se znovu nezačne projednávat jejich předmanželská smlouva, vyjde na veřejnost s materiálem, který by zřejmě jeho ženu zostudil.

Podle TMZ byla žádost o rozvod podána ve středu a jako datum odloučení páru byl uveden 28. červenec 2023. Příčinou byly již tradičně nepřekonatelné rozdíly.

Dvojice, která se za přítomnosti mnoha hvězd šoubyznysu vzala loni v červnu, v poslední době netrávila příliš času společně. Zpěvačka dokonce vyrazila na dovolenou se svým manažerem. Podle dostupných informací zpěvačku Asghari nedávno konfrontoval a obvinil ji z nevěry.

Britney se zatím k rozvodu nevyjádřila, pouze sdílela zvláštní příspěvek na Instagramu a slíbila, že si brzy koupí koně.

Zatímco Spears bude zastupovat Laura Wasser, která rozváděla mimo jiné Kim Kardashian či Kevina Costnera, Asghariho právníkem je Neal Hersh, který řekl, že je třeba ještě upřesnit některé majetkové záležitosti, a to i přesto, že by Britney údajně měla být chráněna ‚neprůstřelnou‘ předmanželskou smlouvou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám