Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Daniela Peštová (53) opět dokazuje, že ve svých 46 letech stále nepatří do starého železa. Před sychravým podzimem odletěla na dovolenou do teplých krajů a v plavkách předvedla své neuvěřitelné tělo. Je ve skvělé formě a za její postavu by vraždily o generaci mladší modelky.

Daniela za tři týdny oslaví 47. narozeniny a jako modelka je stále velmi žádaná. Není divu. Na postavě tvrdě maká, denně běhá, cvičí ve fitku i na skupinových lekcích speciální jógy. "Já je zkusila poprvé, a i když to nedopadlo úplně ukázkově (nejsem yoga fanatik ani příznivec skupinových lekcí), už jsem si zamluvila další. A budu chodit, dokud nedokončím celou hodinu bez jediné pauzy," plánuje Peštová.

V minulosti Daniela zdobila titulky prestižních světových magazínů, jako je Cosmopolitan, Marie Claire, Glamour či Elle. Nejvíce ji proslavila hvězdná spolupráce se Sports Illustrated či Victoria’s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám