Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí řadou Love Islandu opět vzniklo několik influencerů, kterým stoupla základna fanoušků právě kvůli účasti v této reality show. Není se tedy čemu divit, že po návratu z Kanárských ostrovů se soutěžící chytli otěží a své dosahy chtěli co nejlépe zužitkovat.

Poměrně známou influencerkou byla ještě před nástupem do vily lásky Venis Dao, která na sítích pravidelně tvořila. Krásná černovláska měla také to štěstí, že si v reality show našla skutečnou lásku, tedy Adama Sedra, který se po konci v reality show rozhodl pro zajímavý kšeft. Adam totiž nabízí na svých stránkách několikavteřinové personalizované zdravice za peníze. Jeho fanoušci si tento pozdrav mohou koupit za necelých 500 korun.

Tento byznys přijde už některým lidem přes čáru. Avšak někteří fanoušci ho naopak podporují.

Pokud jde o Adama samotného, tak je o něj po Love Islandu zájem v oblasti modelingu nebo herectví. „Mám nabídku i k herectví, což se mi líbí, ale je to vše v rámci řešení. Modeling bude asi prvotní cesta, samozřejmě Instagram je super rozběhnutý a máme naplánované i společné kontenty s Venis. Je toho hodně,“ řekl Super.cz pár týdnů po konci reality show.

Zdravice v minulosti provozovalo daleko víc známých osobností. Za jedním z dnes již ukončeným projektů stál i Martin Dejdar (59). A zrovna tohle zjištění v minulosti znepokojilo herečku Nikol Leitgeb (37). „Celkem dost jsem se naštvala, je tam seznam našich osobností z různých sfér, sportovci, influenceři, zpěváci atd. Vy si u těch osobností můžete objednat audio nebo video pozdrav či přání a za to platíte. Audio většinou 1500 Kč, video 2500 Kč. Já vím, že doba je zlá, ale tohle mi přijde úchylný. Člověk má být rád, že má nějaké fanoušky,“ uvedla tehdy na sociálních sítích.

Související témata:
Vendula "Venis" Dao

Reklama

Další články

Načítám