Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) přišla kvůli veřejné podpoře nového prezidenta Slovenska Petera Pellegriniho a jejím politickým názorům o lukrativní kšeft. Sama to zveřejnila na sociální síti.

Jasmina měla domluvenou spolupráci s velkým gigantem, rakouským výrobcem nápojů. Od toho se nyní dočkala ukončení smlouvy. „Vzhledem k situaci před a po prezidentských volbách, k postoji a vyjádření Jasminy na jejích sociálních sítích, se klient rozhodl spolupráci s Jasminou nezačít,“ napsala firma manažerce moderátorky.

Jasmina se k tomu vyjádřila s tím, že postoj firmy absolutně nechápe. „Nic bych neřekla, pokud bych ve smlouvě měla požadavek, abych vystupovala apoliticky. Toto je postoj značky, se kterou jsem smutně neměla nic, jen mailové potvrzení spolupráce. Pro mě byla tato značka součástí dětství i nyní naší rodiny. Třeba k šikaně přistupovat stejně a ne jen bránit ty, které si jistá sorta vybere. Kontaktovala jsem mé advokáty a momentálně sepisujeme list, který pošleme přímo do rakouské centrály společnosti. Ať mi vysvětlí svůj postoj osobně,“ dodala Alagič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám