Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy Kateřina Průšová oslaví 1. prosince 40. narozeniny. Prozradila, že na mole ji už v prádle neuvidíme a také přiznala, jaké zákroky estetické medicíny má za sebou.

„Jediná spravedlnost v životě je, že stárneme všichni. Je to milník. Měla jsem hezkou a pestrou kariéru, užila jsem si to. Teď chci hlavně žít rodinně, být spokojená a šťastná,“ řekla Super.cz Průšová.

Kateřina prozradila, jak to má se zákroky estetické medicíny a co dělá pro to, aby stále tak dobře vypadala. “ Moje maminka mě učila, abych se hodně mazala, aby kůže byla fresh. Odličuju se, starám se o sebe. A ano, chodím i na botox, nebudu lhát," řekla Super.cz Průšová, která vždy sázela na svůj úsměv.

„A stále nosím rovnátka na spaní. Chrup je pro mě alfa omega. Potřebuju mít pěkné zuby. První, na co se i u ostatních dívám, jsou zuby,“ vysvětlila na otevření zubní kliniky v Brně.

Stále maká na postavě ve fitku, přesto už ji v prádle na mole neuvidíme. „Snažím se. Když děláte dvacet let modeling, tak si postavu chcete udržet dál. Stále předvádím, ale jediné, co už určitě nebude, je předvádění spodního prádla. Na molo bych už ve čtyřiceti v prádle nevyšla. Já to budu ukazovat radši doma,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám