Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy českého šoubyznysu pláčou. Zemřela jejich blízká kamarádka, podnikatelka Kamila Mortimer. Bývalá ředitelka mezinárodní společnosti zaměřené na venkovní reklamu v sobotu podlehla zraněním na dovolené na Bali. Podle dostupných informací nepřežila nehodu při jízdě na skútru.

Kamily nejznámější věta byla: „Holky, já jsem tak šťastná!“ Byl to hashtag, který používala ke každé publikované fotce na Instagramu. Mortimer žila poslední roky především cestováním, které milovala. V říjnu byla na Tenerife, poté strávila pár dní v Praze, odkud se přesunula na Bali.

Kamila byla blízkou kamarádkou zpěvačky Heleny Vondráčkové. „Byla jsem její velkou fanynkou, až mi ji kamarádi objednali na oslavu mých padesátin. A pak jsme zjistily, jak si rozumíme, a staly se z nás kamarádky,“ řekla Super.cz před nedávnem Kamila.

Její náhlá smrt zasáhla i další celebrity. Smutní Simona Krainová, Eva Decastelo, Petra Svoboda, Kateřina Průšová, Beata Rajská, Elizabeth Kopecká i další známé tváře.

Kamila byla také blízkou kamarádkou stylisty Filipa Vaňka. Měli společnou firmu na doplňky stravy pro muže.

Reklama

Další články

Načítám