Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobota je dnem státního smutku za oběti masového vraha, který ve čtvrtek postřílel čtrnáct bezbranných lidí v budově pražské filozofické fakulty. Masakr zasáhl snad všechny, výjimkou není ani DJ Andrea Pomeje (36).

Ta se rozhodla zrušit své dlouho předem naplánované vystoupení v brněnském klubu Pitkin. „Bolí mě srdce z toho, čeho jsme byli svědky. Čas se teď pro mě zastavil. Jsem stále paralyzovaná z toho, jak je lidská bytost něčeho takového schopna, a moje myšlenky směřují tam nahoru a k rodinám, které musejí prožívat tu největší bolest, kterou si nikdo z nás nedokáže ani představit,“ svěřila se maminka desetileté Aničky, jejíž otec Jiří Pomeje (†54)zemřel před téměř pěti lety.

Právě to ji dovedlo k rozhodnutí své vystoupení přeložit na vhodnější čas. „Po komunikaci s vedením klubu, kde by mé vystoupení probíhalo v době státního smutku, jsme se rozhodli event přeložit na 21. ledna. Omlouvám se, ale moje profese je o tvoření zábavy a to z úcty k obětem a širokému okruhu duší, kterých se čtvrteční masakr týká, nedokážu,“ dodala Andrea.

Související témata:
Státní smutek

Reklama

Další články

Načítám