Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když potkáte moderátorku Gabrielu Partyšovou (45), hned si na ní všimnete, že je vždy dokonale sladěna. Díky jejímu příteli, podnikateli Igoru Faitovi si mnoho lidí myslí, že nic levného by na sebe nevzala.

Rozhodli jsme se proto, že se této pomluvě podíváme na zoubek. Jak moderátorka prožívá značkovou nebo neznačkovou módu? „Já musím sledovat modu kvůli mé profesi. Sleduji zahraniční trendy. Mám ráda francouzskou módu, je elegantní a věkem jsem do ní dorostla. Musím říct, že nelpím na značkách, to mít nemusím. Třeba kombinace značkového krásného saka, které stojí nějakou tu korunu s něčím levným, tak toho se nebojím. V zimě mám moc ráda pokrývky hlavy,“ smála se Gábina během rozhovoru pro Super.cz.

A jaký nejdražší kousek měla na sobě? Bylo to v době, kdy moderovala Českého slavíka, vystřídala několik šatů, jejichž částky se pohybují v milionech. „Jedny šaty stály třičtvrtě milionu. Vždycky, když jsem tam přišla na pódium, tak si pamatuji, že Palo Habera řekl, že letos to není ani o cenách, ale o mých šatech,“ vzpomínala moderátorka.

Ve své vlastní skříni má také takový skvost z Itálie. „To je jeden kožíšek, který se mi líbil. Mám ho velmi dlouho. Některé kousky mám i dvacet let. Díky televizi mám nad sebou meč, že nesmím ztloustnout,“ dodala se smíchem Gabriela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám