Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto se rozhodla Gabriela Partyšová (45) využít na maximum. První polovinu prázdnin trávila s přítelem, podnikatelem Igorem Faitem a synem Kristianem na Mallorce. V srpnu pak vyměnila koupání v moři za túry po horách.

„Srpen jsme pojali malinko aktivněji a vydali se do rakouských hor na túry,“ svěřila se Super.cz Partyšová, která si po výšlapech dopřála odpočinek ve wellness luxusního hotelu. Moderátorka pořadu Život ve hvězdách si v plavkách užívala koupání v přírodním bazénku pětihvězdičkového hotelu, kde se noc může vyšplhat i přes 10 tisíc korun.

„Spojili jsme tento výlet i s návštěvou německého zámku Neuschwanstein, který nenechá chladným vůbec nikoho. Jeho pohádková silueta korunovaná věncem věží je notoricky známá a posloužila například Waltu Disneymu jako inspirace pro zámek Sněhurky,“ řekla s úsměvem moderátorka, která si výlet nemohla vynachválit.

Během prázdnin se do Česka pravidelně vrací na golfové turnaje. Po Alpách pak zamířila na sever, a to do Norska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám