Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) v pondělí překvapila, když se veřejně vyjádřila k úpravám fotografie, jejímž prostřednictvím se chtěla po více než dvou měsících ozvat veřejnosti a popřát lidem ke Dni matek a poděkovat jim za vytrvalou podporu. Milé gesto se ovšem pro princeznu podle britských médií změnilo v noční můru.

Podle zdroje z paláce se princezna kvůli úpravě fotografie, kterou včera s omluvou přiznala, cítí hrozně. Některé agentury rodinnou fotografii, na níž je princezna zvěčněna společně se svými dětmi, stáhly ze svého portfolia s odůvodněním, že s ní bylo manipulováno. Princezna následně učinila výjimečné prohlášení na Twitteru, v němž přiznala, že jako amatérská fotografka občas experimentuje.

Server Mirror zpovídal kamarádku princezny z Walesu, která uvedla, že Kate byla velmi rozrušená tím, jakou bouři původně nevinná rodinná fotografie způsobila. Nešlo přitom pouze o dohady okolo grafických úprav snímku a následného stažení z nabídky šesti světových fotoagentur, ale olej do ohně konspiračním teoriím, které se okolo Kate poslední dva měsíce rojí, přilila také absence snubního a zásnubního prstenu.

Fotografie Kate a jejích dětí, kterou měl začátkem minulého týdne pořídit princ William v rodinném sídle ve Windsoru, byla první od její lednové operace. Původně měl snímek představovat kromě přání ke Dni matek částečně i odpověď na mnohdy kruté spekulace o princeznině zdraví. Kate se za „jakýkoli způsobený zmatek“ spojený s úpravou fotky omluvila, palác však dodal, že neupravenou verzi fotografie Kate a jejích dětí již znovu vydávat nebude, což samo o sobě vyvolalo další debaty. Palác tak nyní v Británii bohužel čelí další vlně nátlaku s tím, že poškozuje důvěru veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám