Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke spekulacím a různým konspiračním teoriím se členové královské rodiny většinou nevyjadřují. Teď ale udělala výjimku sama princezna Kate (42) a vyjádřila se k údajně upravené fotce, která byla stažena z fotoagentur.

Snímek, kterým Catherine chtěla popřát lidem všechno nejlepší ke Dni matek, jenž se v Anglii slavil v neděli 10. března, a poděkovat za podporu, nakonec udělal víc škody než užitku. Fotoagentury jej stáhly s tím, že při bližším zkoumání bylo shledáno, že bylo s fotografií manipulováno“. Jednalo se o ruku princezny Kate a kvůli absenci zásnubního i snubního prstenu se opět otevřel prostor ke spekulacím. Lidé se dokonce ptají, jestli se princezna náhodou nerozvedla, což vzhledem k tomu, že snímek měl fotit William, nezní příliš pravděpodobně.

Sama princezna sice chvíli odolávala nátlaku médií, nakonec se ale odhodlala a přímo na účtu páru na sociální síti do takzvaných stories zveřejnila své vyjádření. To samo o sobě je velmi překvapivé, ještě více šokující je ale to, že se v něm princezna omlouvá, což u členů královské rodiny rozhodně není běžné.

„Jako spousta amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami. Chtěla jsem se omluvit za jakýkoli zmatek, který způsobila rodinná fotografie, jež jsme včera sdíleli. Doufám, že všichni, kteří slavili, měli šťastný Den matek.“ Podepsána C jako Catherine.

Princezna sice neuvedla, jak to ve skutečnosti je s jejími prsteny, ani to, jestli je fotografie skutečně nová, protože někteří lidé měli pocit, že musela být focena na podzim, každopádně ale vzala vítr všem, kteří znovu vytvářeli další a další teorie a kauza rodinného snímku tak snad bude uzavřena.

Reklama

Další články

Načítám