Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokážu, že se ti po mně bude stýskat, jako by Natalie Portman (42) v poslední době říkala svým vzezřením. Od rozchodu s manželem Benjaminem Millepiedem má herečka v očích sice smutný výraz, na každé akci ovšem vypadá dokonale.

Údajný rozchod Natalie Portman s manželem, se kterým se seznámila už v roce 2009, kdy ji jako tanečník připravoval na scény ve filmu Černá labuť a s nímž má dvě děti, byl v loňském roce velkým překvapením. Důvodem měla být pětadvacetiletá aktivistka Camille Étienne. Zahraniční média ale informovala o tom, že i po odhalení údajného románku ze strany Natalie se manželé snažili vztah zachránit. Herečka se ale v posledních měsících na akcích objevuje sama a nedávno v rozhovoru pro Wall Street Journal uvedla, že žije v Paříži se svými dětmi, a manžela vůbec nezmínila.

Natalie ale rozhodně nechce působit jako zraněná labuť, která by bez manžela chřadla a bylo jí jedno, jak vypadá. Ba právě naopak. Ve společnosti vypadá vždy dokonale a volí čím dál odvážnější outfity. Zabodovala například v listopadu na premiéře romantického dramatu May December, na začátku ledna pak v šatech od Diora na Zlatých glóbech, o dva dny později na Governors Awards a naposledy cestou na talkshow Jimmy Kimmel Live. Právě pro tuto příležitost herečka oblékla sexy „malé černé“, které odhalily nejen hereččiny dlouhé nohy, ale také průsvitnou podprsenku.

„Je úchvatná,“ napsal například jeden ze čtenářů Daily Mailu a mnoho dalších má podobný názor. Vyzdvihují štíhlé tělo, o které se herečka pravidelně stará například cvičením pilates. Natalie svým vzezřením dává jasně najevo, že rozchodem pro ni život nekončí. Jediné, co ovšem ani nejlepší make-up zamaskovat nedokáže, je smutný výraz, který na akcích zachycují objektivy fotoaparátů. Tak snad pro ni rok 2024 bude úspěšný a najde i novu lásku. Pracovně si Natalie nemůže stěžovat. Objevit by se měla například v novém filmu s Johnem Krasinským.

Reklama

Další články

Načítám