Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Pořízková (59) se fanouškům svěřila, že ji čeká náročná operace. Jak už uvedla z nemocničního lůžka, musí podstoupit operaci kyčlí.

„Z bikin do nemocničního úboru. Ukázalo se, že jsem se narodila s vrozenou dysplazií kyčle, kvůli čemuž mám opotřebovanou chrupavku v kyčlích. Nemyslím opotřebovanou jako ‚opotřebovanou‘, nezůstala tam žádná. Navštívila jsem tři lékaře, kteří couvli, když viděli výsledky rentgenu,“ uvedla Pavlína s tím, že jí lékaři také sdělili, že je to kost na kosti a alespoň se utvrzují v tom, jak dobře snáší bolest.

„Ve skutečnosti je to tak zlé, že dělat jednu kyčel je zbytečné. Bránilo by to hojení a pohyblivosti. Tak jsem měla poslední dovolenou se starými kyčlemi a teď je čas na nové,“ uvedla česká topmodelka, o kterou se budou starat blízcí včetně partnera Jeffa.

„I když mám z operace strach, tak jsem vděčná, že je to řešitelný problém. Našla jsem lékaře, kterému opravdu důvěřuji,“ svěřila se svým fanouškům na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám