Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro letošní vánoční přání zvolila rodina prince Williama (41) velmi uvolněný styling. Na fotce pózuje s manželkou Kate (42) a dětmi Georgem (10), Charlotte (8)Louisem (6) a všichni jsou barevně sladěni. Do bílých košilí a tmavých kalhot v případě pánů a džínů v případě princezen.

Rodinka se na snímku shlukla kolem Charlotte, která v popředí uprostřed jako jediná sedí. Po své pravé ruce má mladšího bratra Louise, za nimi pak stojí rodiče s prvorozeným Georgem.

Autorem snímku je Josh Shinner. „Bylo skutečným potěšením fotit prince a princeznu z Walesu a jejich rodinu na letošní vánoční přání. Bez debat šlo o jedno z nejpohodovějších a nejradostnějších focení, které jsem zažil. A mám plno nových vtipů, které jsou díky dětem přímo na mé úrovni… Obrovský dík za to, že jste si mě vybrali,“ uvedl fotograf k práci s královskou rodinou.

U fanoušků má snímek velký úspěch, líbí se jim jeho neformálnost.

„Krásné a přirozené,“ uvedla jedna, další se rozepsala více: „Díky, že se oblékáte jako my ostatní. Díky za to, že jste normální (i když všichni úžasní). Díky za to, co všechno děláte, a že to děláte s laskavostí. A díky i za to, že úzké džíny jsou teď oficiálně zase in!“

Reklama

Další články

Načítám