Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejživějším členem britské královské rodiny je bezesporu nejmladší potomek prince a princezny z Walesu Louis (6). Klučík rošťačí i na oficiálních akcích, které však jsou díky tomu pro pozorovatele mnohem zábavnější. Perlil i na vánoční mši a koncertu ve Westminsteru.

Na ten dorazila celá rodina, tedy William (41)Kate (42) i všechny tři děti, nejstarší George (10), prostřední Charlotte (8) a nejmladší Louis. Všichni přitom v jednu chvíli měli v rukou zapálené svíčky, když v tom se Louis nahnul k sestře a tu její jí sfouknul. Byl to mžik, rodiče neměli šanci zareagovat.

Není to poprvé, co na sebe královský klučík podobným způsobem strhnul pozornost. Korunovaci svého dědečka, krále Karla III. (75), prozíval; když se objeví na balkoně Buckinghamského paláce, většinou se to neobejde bez několika šklebů, a v roce 2022 při oslavách královnina jubilea dokonce na maminku dělal dlouhý nos.

Všechny jeho lumpárny mu však lidé velmi rádi odpustí, Louis je totiž, právě i díky svému bezprostřednímu chování, miláčkem národa.

Reklama

Další články

Načítám