Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) a jeho žena Bianca Censori poslední dobou zásobují média více než kdo jiný. Jako by nestačila hrozba obří pokuty, a dokonce odnětí svobody pro vnadnou brunetku kvůli jejímu ‚nahému‘ módnímu vkusu, aktuálně má americký pár na triku první reálný důsledek svého kontroverzního pobytu v Itálii.

Minulý týden se hojně psalo o jejich plavbě loďkou známou také jako benátské vodní taxi, kde byl rapper spatřen s kalhotami na půl žerdi. Bianca přitom klečela před ním a měla hlavu v jeho klíně. Mnozí zřejmě už tehdy tušili, ‘která bije‘...

Majitelé společnosti, kterým patřila pronajatá loďka, na níž se tyto údajné ‚chlípnosti‘ konaly, byli chováním dvojice pohoršeni a vyslovili se jasně: „U nás už nejste vítáni.“

Společnost Venezia Turismo Motoscafi v prohlášení odsoudila intimní aktivitu páru a zároveň potvrdila, že zcela přesně nevěděla, co se na lodi stalo, než byly zveřejněny fotografie. Kapitán na lodi musel dávat pozor na hustý provoz a tyto ‚sprostoty‘ prý neviděl. Kdyby o nich věděl, okamžitě by prý vystoupil a nahlásil provinilce příslušným orgánům.

„Na palubě taxíku byla ještě třetí osoba, která dvojici doprovázela a bránila kapitánovi ve výhledu na záď. Pan West a jeho manželka už určitě nebudou vítáni na palubě našich lodí,“ stálo rovněž v prohlášení firmy, která patří mezi přední soukromé lodní společnosti, s nimiž již v minulosti podnikli plavbu například Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh či Jennifer Lopez s Benem Affleckem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám