Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) a jeho žena Bianca Censori nepřestávají předvádět jeden bizár za druhým. Zatímco v Itálii už Biance hrozila nejen obří pokuta, ale dokonce i pobyt za mřížemi za její nevhodné odhalování na veřejnosti, u našich západních sousedů je tomu zřejmě jinak. Nejkontroverznější dvojice posledních měsíců se na nějaký čas přesunula do Německa a tam měla vnadná brunetka opět žně...

Páreček například před pár dny během pochůzek po Berlíně přepadl hlad, ale jejich kroky do žádné restaurace nesměřovaly. Naopak si stoupli s dalšími lidmi do fronty před podnikem Mustafas Gemüse Kebab a čekali jako všichni ostatní ‚normální smrtelníci‘.

Zatímco West s hlavou obalenou tričkem a v černém munduru působil spíš jako maskovaný bandita, co se chystá zaměstnance podniku každou chvíli přepadnout, jeho žena toho naopak na sobě měla minimum. Vystačila si se silonkami, které byly protažené až nad prsa. Jak je Biančiným zvykem, s podprsenkou se neobtěžovala.

Neméně zvláštní pohled na ně byl i o den dřív, když se pro změnu v Londýně účastnili přehlídky značky Mowalola a jejich kolekce na jaro a léto 2024. West byl opět zcela zahalen, Censori pro tentokrát zvolila vysoce vykrojené bílé body a paruku, k níž se zřejmě nechala inspirovat zpěvačkou Siou. Od dvojice jde možná o chytrý tah, nikdo totiž nevěděl, zda se pod ‚maskami‘ skrývají skutečně oni dva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám