Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a podnikatelka Veronika Kopřivová (33) je maminkou dvouleté dcery Elly. Už dlouho se mluvilo o tom, že s otcem holčičky, bývalým modelem Miroslavem Dubovickým, již netvoří pár. A to byli zasnoubeni. Ve čtvrtek odpoledne Mirek přiznal, že vztah je skutečně u konce. Poté se vyjádřila i Veronika.

„Není lehké to sdílet veřejně. Chtěli jsme na to čas a ten jsme se rozhodli, že nastal. Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár, ale zůstala nám ta nejdůležitější role. Jsme máma a táta. Dva fungující rodiče a zároveň přátelé. Míra je ten nejlepší parťák, kterého jsem kdy poznala, a já jsem šťastná a vděčná, že jsme spolu šli několik let životem a přivedli na svět naši dokonalou holčičku. Ell nás bude pojit už navždy.“

Pouhé dva dny před oznámením konce vztahu se ovšem Veronika po dlouhé době objevila ve společnosti na premiéře filmu Onemanshow: The Movie a na přímou otázku na rozchod tehdy odpověděla Super.cz takto: "Sama jsem překvapená z toho, co čtu. Od jisté doby jsem si řekla, že nebudu své vztahy probírat na sociálních sítích, nedělá to dobrotu."

V kuloárech se už hovoří o tom, že má modelka novou známost. "Nevím, kde se přišlo na to, že bych musela mít nový vztah. Mám dítě s Mirkem, nějakým způsobem tvoříme rodinu a víc se k tomu vyjadřovat nebudu," dodala na adresu Dubovického.

Modelky jsme se tedy zeptali na to, jestli je na novou lásku už připravena. "Malá je středobod vesmíru. Rozhodně to není tak, že bych šla do kláštera. Žiju hezkej plnohodnotnej život, nic nepostrádám, ani nic nehledám. Užívám si to," dodala Kopřivová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám