Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zimy už bylo dost, řekla si Lela Vémola (34), která s manželem Karlosem Vémolou (38) vyrazila za teplem do jihovýchodní Asie. Zatímco v Česku je počasí jako na houpačce, v Thajsku panují velmi příjemné teploty. Slovenská kráska tak konečně mohla do plavek!

„Sluneční svit, to je lék,“ pochvalovala si v Phuketu modelka.

Oblíbené thajské letovisko ale nebylo jedinou zastávkou známého páru. Část dovolené trávili také v hlavním městě Bangkoku, který nabízí netušené možnosti zábavy, nakupování, skvělého jídla i adrenalinových zážitků. A samozřejmě i bazénové nicnedělání a chytání bronzu, které si Lela náramně užívá.

Díky tomu může prodat svou postavu, která v plavkách vynikne nejlépe. Fanoušci jsou nadšení, nešetří superlativy a předhánějí se v tom, kdo jí pošle víc srdíček.

Při pohledu na střešní apartmá s bazénem, odkud je parádní výhled na životem překypující metropoli a také na pózující vnadnou krásku, nelze nepřipomenout legendární hit německé zpěvačky jménem Nena.

Vémola se jistě neurazí, když si 99 Luftballons připomeneme. S nadsázkou dodejme, že ona sama si hravě vystačí se dvěma. A náramně jí to sluší!

Reklama

Další články

Načítám