Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Carrie Bradshaw se v Sexu ve městě dětí nedočkala, její představitelka Sarah Jessica Parker (59) je ale naproti tomu matkou dokonce tří ratolestí. Teď její nejstarší syn zveřejnil vzácné fotky, na kterých je se svým otcem, a také zvěčnil oba rodiče, kteří jsou do sebe evidentně pořád zamilovaní.

Sarah Jessica Parker je v soukromí úplně jiná než její nejslavnější postava. Zatímco Carrie dlouho neměla štěstí v lásce, Sarah tu svou našla už v roce 1991, kdy se dala dohromady s hercem Matthewem Broderickem. Svatba se konala v roce 1997, rok předtím, než měl slavný seriál vůbec premiéru. Na obrazovce se tak Carrie roky trápila, zatímco Jesica si užívala poklidnou domácnost, do které postupně přibyly tři děti.

V roce 2002 se páru narodil syn James, kterého pojmenovali po hercově dědečkovi. Manželé své dítě drželi dál od světel reflektorů, což dělají dodnes. V roce 2009 pak do rodiny přibyla ještě dvojčata Marion a Tabitha, která manželům odnosila náhradní matka. Sarah později přiznala, že se pokoušela otěhotnět velmi dlouho, bohužel už se jí to přirozeně nepodařilo.

V současné době jsou spolu Sarah a Matthew více než třicet let a v průběhu času oba opěvovali své manželství i toho druhého. Na veřejnosti se ale příliš často neobjevují, rodinné fotografie ze společenských akcí by se snad daly spočítat na prstech jedné ruky. O to větší vzácností jsou fotografie, které teď zveřejnil James Broderick. Ty pocházejí z rodinného výletu a na jedné z nich stojí na trávě se svým otcem, na další zvěčnil své rodiče, jak k sobě při západu slunce stojí zády a Sarah Jessica se hlavou opírá o manžela.

Lidé se tak mohou podívat na to, co James zdědil po obou rodičích. Na obrazovce ho ale jen tak neuvidíme. Momentálně studuje na Brownově univerzitě a také pracuje jako obchodní partner ve společnosti Reiss na Manhattanu. Herectví si už sice také zkusil a líbilo se mu to, obor jeho rodičů pro něj ale není prioritou.

Reklama

Další články

Načítám