Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na usměvavého recepčního z hotelu, který měl dost práce s malým Kevinem? Skvěle ho tehdy zahrál herec Tim Curry (78). Ten bohužel v roce 2012 prodělal mrtvici a od té doby je upoutaný na invalidní vozík.

Fotografům se teď herce podařilo vyfotit na procházce v Los Angeles, kde si dopřával pobyt na čerstvém vzduchu se svým asistentem. I když je invalidní vozík už roky jeho společníkem, Tim se snaží užívat si života a neodepře si ani cigaretu. Tu si vychutnával ve slunečních paprscích losangeleských ulic. Poté navštívil obchod Macy's.

Tim Curry byl celý život úspěšným divadelním hercem. Britský umělec, herec, komik a zpěvák už jako mladý bodoval v divadelním muzikálu Vlasy a později také v muzikálu The Rocky Horror Show, který byl převeden na televizní obrazovky pod názvem The Rocky Horror Picture Show. Tam Tim vynikl v roli Doktora Franka N. Furtera. Před kamerou se objevil například i v televizní adaptaci slavného románu Stephena Kinga To. A také vydal čtyři alba.

Od roku 2012, kdy utrpěl mozkovou příhodu, se na veřejnosti téměř neukazuje.

Související témata:
Sám doma 2

Reklama

Další články

Načítám