Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho dva starší bratři Macaulay a Kieran jsou v Hollywoodu sice ještě známější, ale aktuálně se začíná slušně prosazovat i čtyřiatřicetiletý Rory Culkin, jenž nechyběl na nedělním předávání nezávislých filmových cen Independent Spirit Awards v Santa Monice.

Rory se na akci dostavil společně se stejně starou partnerkou Kate Arizmendi, která je začínající herečkou a kameramankou. Dvojice kompletně sladěna do černé barvy pózovala tentokrát na modrém koberci a o jejich zamilovanosti nikdo nepochyboval. Vzájemné dotyky a polibky nebraly konce. Kate zvolila netradiční pokrývku hlavy a i její černý model, v němž vynikly její hojně tetované nohy, působil poněkud svérázně.

Macaulay, Kieran a Rory mají ještě sestru Quinn a bratra Christina. Všech pět sourozenců se nyní nově objevuje v animovaném seriálu Druhý nejlepší špitál v galaxii z dílny Amazon Prime Video, kde sourozenci namluvili několik postav.

Přestože Rorymu, který se zřejmě nejvíce proslavil rolí v mysteriózním dramatu s Melem Gibsonem a Joaquinem Phoenixem Znamení, kde hrál ve svých dvanácti letech, se v nejbližších dnech představí ještě v krimi snímku 5lbs of Pressure s Lukem Evansem. Loni hrál také v seriálu Roj.

Související témata:
Rory Culkin

Reklama

Další články

Načítám