Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio se ve 48 letech usadil. Přesně takhle znějí titulky zahraničních médií, které nyní informují o vývoji vztahu herce a jeho nové pětadvacetileté lásky. Leo byl totiž spatřen (a vyfocen) v klubu, kde svou milou líbal. A to už se dlouho nestalo.

Herec v posledních měsících plnil stránky bulvárních magazínů, mnohdy už ale byly jeho schůzky s děvčaty brány spíše s humorem. Není jasné, jestli všechny dámy, které se kolem herce objevovaly, byly jen jeho kamarádkami, milenkami či jakýmisi účastnicemi výběrového řízení na příští Leovu přítelkyni. S dámami byl vídán na afterparty společenských akcí, velký „mejdan“ pak vrcholil toto léto, když Leo brázdil různé končiny na jachtě a nikdy tam nebyl sám. Když už se ale zdálo, že herec po rozchodu se svou poslední dlouholetou láskou Camillou Morrone zůstane asi nadobro bez oficiální partnerky, objevila se Vittoria Ceretti.

Pětadvacetiletá modelka se nedávno rozešla s manželem (snad ne kvůli Leovi, se kterým byla údajně viděna už v květnu v Cannes) a herci uhranula mimo jiné možná i tím, že je kopií právě jeho velké lásky Camilly. S Leem byla Vittoria načapána na kafi a zmrzlině v Santa Barbaře, pak ji vzal do Mexika. Větší fyzický kontakt na veřejnosti a tím i potvrzení nového vztahu se ale udál až teď. A to na Ibize. Tam si pár užíval společný večer v klubu, nechyběly úsměvy, doteky ani polibky a na závěr proběhla i zcela neutajovaná vášnivá líbačka. Zdá se, že Leonardo DiCaprio (49) konečně našel spřízněnou duši a všechny ostatní dámy mají, alespoň na nějaký čas, smůlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám