Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio (49) se už vrátil ze své několikatýdenní plavby na jachtě a paparazzi ho hned načapali po boku nové krásky. Na zmrzlinu a kafe vzal sexy modelku, která má všechny atributy pro to, aby se stala jeho přítelkyní. I když její věk je už trochu na hranici...

Říká se, že slavný herec prostě nechodí s ženami, které jsou starší než pětadvacet let. Krátce po osudných narozeninách se rozešel se svou poslední dlouholetou přítelkyní Camillou Morrone, sexy herečkou a modelkou. A právě té je typově podobná Vittoria Ceretti, bruneta, se kterou byl herec údajně viděn už v květnu během propagace svého nového filmu v Cannes.

Italská modelka je sice od roku 2020 vdaná za DJ Mattea Milleriho, který si říká Anyma, podle zahraničních médií se ale manželé před dvěma měsíci rozešli. Vztahu s Leonardem by tak nemuselo bránit téměř nic kromě toho, že Vittoria příští rok v červnu oslaví své šestadvacáté narozeniny. Do té doby je ovšem dost času, a tak si Leo s modelkou klidně může vyjít na zmrzlinu v Santa Barbaře, kde je zastihli fotografové.

Herec se sice snažil skrýt obličej za látkovou obličejovou roušku, přesto bylo poznat, že právě on si volné chvíle užívá s dámou, která má podobný vkus na oblékání. Jestli je Vittoria jen další z řady Leových kamarádek, nebo někdo, s kým by se téměř padesátiletý herec mohl konečně usadit, je zatím ve hvězdách. Vážnou známost by ale po všech peripetiích určitě herci přál celý svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám