Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Victoria Hervey (47) je nejspíš nepoučitelná. Lidé ještě stále úplně nezapomněli na její model z Cannes, ve kterém ukázala prakticky všechno, a teď si udělala další ne příliš vkusný zářez oblečením na londýnském galavečeru.

Říká se o ní, že je černou ovcí královské rodiny. Narodila se, když bylo jejímu otci, markýzi z Bristolu Victoru Herveymu 61 let, a „proslula“ náklonností k večírkům a také nestálostí svých vztahů. Mezi její milence údajně patřili i princ Andrew nebo člen skupiny Boyzone Shane Lynch. Dlouho žila v Los Angeles, před časem se ale přestěhovala zpět do Anglie a na začátku loňského roku mluvila o tom, že je připravena díky zmraženým vajíčkům založit rodinu. V Los Angeles byl podle ní prý velký problém najít heterosexuálního partnera.

Jak to ale vypadá, mateřství u lady Victorie stále není na pořadu dne. Na předávání cen BAFTA v Londýně dorazila v outfitu, který případný jiný stav zcela vyvrací. Naopak, lady předvedla své kostnaté tělo, kvůli kterému se v souvislosti s ní v minulosti hovořilo i o možné poruše příjmu potravy. Victoria zvolila odvážný krémový top bez ramínek a k němu černé šortky. Odhalila tak velkou část svého hrudníku, který už jí v minulosti vynesl kritiku.

A s úspěchem se nesetkala ani teď. „Lady Victoria, vysušená krůta právě vytažená z trouby,“ napsal pod článkem například jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Někdo prosím pomozte Victorii Hervey s oblékáním,“ žádá druhý. „Lady Victoria je na to oblečení příliš stará,“ nebo „Lady Victoria… děláte to, abyste nás všechny rozesmála?“ píšou další.

Ani tento outfit tak pro anglickou lady rozhodně nebyl trefou do černého a od doby, kdy v roce 2022 sklidila posměch za model v Cannes, se toho příliš nezměnilo.

Reklama

Další články

Načítám