Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do nového roku vstoupila nechvalně proslulá britská aristokratka Victoria Hervey (47) skutečně příjemně. Odjela totiž na Barbados, kde si vychutnává bezchybné počasí a relaxuje na jedné z tamních překrásných pláží u Atlantského oceánu. Na Victoriu je ale přece jen trochu smutný pohled; jak je známo, nemá žádného partnera ani potomstvo, a tak ji zřejmě do malebného rodiště zpěvačky Rihanny nemá kdo doprovázet.

V minulosti byla Hervey spojována mimo jiné se závodníkem Formule 1 Davidem Coulthardem, bývalým členem skupiny Boyzone Shanem Lynchem, zpěvákem Mickem Hucknallem či dánským restauratérem Mogensem Tholstrupem, který byl o patnáct let starší a ona mu důvěrně říkala „dědo“.

Lady Victoria je dcerou již zesnulého markýze z Bristolu Victora Herveye a je považována tak trochu za černou ovci královské rodiny. Velice blízký je jí bujarý společenský život i móda, která se vymyká královským standardům. Victoria ovšem není v žádné přímé linii následnictví trůnu, a tak se jí královské protokoly netýkají a ona může chodit oblékaná podle svého uvážení. Mnohým možná dodnes uvázly v paměti její řetízkové šaty z filmového festivalu v Cannes, které z ní doslova padaly.

Lidé se tehdy mimo jiné pozastavovali nad její přílišnou štíhlostí. Jak se zdá, v tomto směru se toho u Hervey ani s blížící se padesátkou moc nezměnilo. Barvičku už ovšem chytila hezkou, a tak bude opět připravena na některé ze svých výstředních modelů, které má dost možná již na večerní akce ve své domovině přichystané.

Reklama

Další články

Načítám