Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za své tělo v plavkách se rozhodně nemusí stydět. Olga Menzelová (46) nedá dopustit na pravidelné cvičení, díky kterému se může chlubit figurou, kterou jí mohou i o generaci mladší ženy závidět. Na ploché bříško a vyrýsované svaly má jednoduchý recept.

Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) poslala svým fanynkám další pozdrav z dovolené, na které se tentokrát nechala zvěčnit v modrých dvoudílných plavkách a předvedla neskutečnou formu. „Co je nejhorší na přibývajícím věku? Pro mě jednoznačně ztráta schopnosti rychlé regenerace. Fyzická kondice, která se těžce nabývá, ale rychle ztrácí, a to, že není možné přestat, jakmile se na nějakou dobu z jakéhokoliv důvodu vzdám cvičení, tak je to okamžitě znát,“ svěřila se Menzelová, která v lednu oslavila 46. narozeniny.

Olga jako trojnásobná máma příliš času na lekce ve fitness nemá, a tak cvičí kdekoli. Často například i s dětmi na hřišti. „Svalová paměť sice funguje, ale dostat se do kondice je mnohem větší dřina, než tomu bývalo dřív. Nejlepší je zlatá střední cesta, tedy udržovat tělo kontinuálně v kondici a nemít ty propady. A to je sakra těžký. Vyžaduje to sebekázeň. Stále si vystačím se cvičením s vlastní váhou doma nebo venku s dětmi,“ svěřila se Menzelová, která svým fanynkám vytřela zrak.

„Jen nelze prostě přestat. Člověk si v tom musí najít potěšení a radost, jinak si to neumím představit,“ dodala Menzelová, která své sledující motivuje. „Fakt super! Olgo, Vy jste inspirativní a přidávám se ke komentáři, že takto by měly vypadat ty botox fifleny, na které se už fakt nedá koukat. No, a věk je jenom číslo! Bravo!“ napsala jedna z fanynek. „Vypadáš senzačně,“ stálo v další z mnoha zpráv.

Reklama

Další články

Načítám