Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Sarauerová se proslavila v kulinářské show MasterChef 2020, kde se dostala až do finále. Diváci si velmi oblíbili její pozitivní povahu a své fanoušky dál sbírá na sociálních sítích, kde se věnuje cukrařině, ale také zdravému životnímu stylu a fitness.

Dvojnásobná maminka nedávno prošla i radikální proměnou svého účesu. Ivka už není platinová blondýnka se střihem na ježka, ale růžovovláska. Což není jediná proměna, kterou za poslední dobu podstoupila.

Ivka otevřeně promluvila také o úpravě nosu. „Podstoupila jsem tzv. Barbie stripp nose, proto je můj nos teď takto zalepený těmito páskami. Věděli jste, že z orlího nosu nebo velkého vám touto speciální metodou pomocí kyseliny hyaluronové a botoxu dokážou krásně nos zmenšit či vytvarovat dle vašich představ,“ svěřila se Ivka na sociálních sítích s tím, že už vidí výsledky.

„Je lehce zvedlejší, rovnější a jemnější. Ano, vím, skobu a ani orlí nos nemám, tak mi prosím nepište, že to nepotřebuji. Každá chce být krásnější a já se za to rozhodně nestydím. Tímto příspěvkem bych třeba ráda pomohla někomu z vás, kdo máte z nosu mindrák či jakékoliv komplexy. Nemusíte podstupovat rhinoplastiku. Ano! Doktorky dokážou takové zázraky a injekčně promění váš nos na ten váš vysněný. Není nic krásnějšího než se cítit skvěle ve vlastním těle. Já se ve svých 41 letech cítím nejlíp za celý svůj život,“ dodala Ivka, kterou čeká za měsíc ještě korekce.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta komentářů. Největší pozornost šla zejména k nové barvě vlasů. „Tak teď tě miluju ještě víc! Vítej mezi růžovkama,“ vzkázala fanynka. „Změna je život! Prostě celá Ivka. Nikdy s ní není nuda! A o tom je život! Super,“ uvedla další. „Ach jo, já chci zpátky blond a krátké, to k vám šlo úplně nejvíc,“ vzkázala jiná sledující.

Jsou to už čtyři roky, co Ivka zářila v MasterChefovi, což bylo dle jejích slov jedno z nejlepších rozhodnutí v jejím životě. Nedávno se Super.cz také probrala možný návrat na fitness prkna, kde si zasoutěžila už před pěti lety. „Už je to pět let od mojí poslední fitness soutěže a od té doby nic. Chtěla bych možná udělat nějaký návrat, ale kdo ví, je to všechno o zdraví a není to jednoduché. Ta příprava je opravdu 24/7 a kombinovat to s dětmi, dorty a vším, co mám, to není sranda. Člověk do toho musí jít na sto deset procent, jinak to nemá cenu, ale uvidíme,“ svěřila se redakci koncem ledna.

Související témata:
Iva Sarauerová

Reklama

Další články

Načítám