Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaká je současná světová móda? Pánové by se mohli inspirovat u Justina Biebera (30). Nebo raději ne? Jeho dvoje tepláky na sobě a prapodivné boty u lidí nevzbudily zrovna velké sympatie. Přesto, že vše je totálně značkové.

Justin Bieber má už léta svůj styl a zřejmě je mu jedno, co si o něm kdo myslí. Miluje oversize oblečení a často vedle své štíhlé manželky Hailey Bieber (27) vypadá víc než prapodivně. Lidé si možná mysleli, že už nemůže ničím překvapit, teď ale zpěvák zaujal novým oblíbeným outfitem. Na sobě nosí ne jen jedny, ale dokonce hned dvoje tepláky značky Balenciaga za 1490 dolarů, tedy v přepočtu za 35 tisíc korun, ke kterým obul boty či bačkorky Louis Vuitton Footprint Low Boot navržené Pharrellem Williamsem za 2470 dolarů, tedy v korunách zhruba za necelých šedesát tisíc korun.

Svým zjevem ale zpěvák lidi zrovna neokouzlil. Někteří se diví, jak vůbec může oblečení na Justinovi držet, jiní mají pocit, že jeho celkový vzhled vzhled má co dělat s psychickými problémy. „Smutná oběť slávy. Pravda nakonec vyjde najevo. Jeho tvář vytváří dojem někoho, kdo bojuje s duševní nemocí,“ napsal jeden ze čtenářů Page Six. „Páni, vypadá napjatě. Doufám, že se mu dostane pomoci, kterou potřebuje,“ míní jiný. „Chudák chlapec vypadá jako bezdomovec. Je v pořádku?“ zajímá se třetí.

Lidí, kterým se Justinovo oblečení nezdá, je ale mnohem víc. „Vypadat levně je velmi drahé,“ míní jeden. „To oblečení stojí víc než moje auto a stejně je to hrůza,“ myslí si další. „Dva páry tepláků? Utratil všechny ty peníze a stejně vypadá jako blázen,“ přihazuje jiný.

Mnoho lidí se obává toho, že se zpěvák ztratil ve světě slávy, kterou začal pociťovat až příliš brzy. Nikdo ale neví, jak se mu ve skutečnosti daří. Snad je pro něj kotvou manželství s Hailey Bieber, které zatím vypadá pevné jako skála. I když i modelka si před časem stěžovala na to, jak těžce nese život veřejnosti na očích, a její otec požádal o modlitby pro manžele. Tak snad se páru společně podaří všechny těžkosti překonat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám