Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) s partnerem Michalem a Richard Chlad s manželkou Annou spojili síly a už několik dní baví své fanoušky na sociálních sítích.

Oba známé páry tráví čas na Tenerife, kde mají o společnou zábavu postaráno. „Naše malé-velké srandičky zdaleka nekončí. Včera večer jsme ‚upekli‘ či ugrilovali Výměnu manželek po tenerifsku! A bude vostrá! Tady máme předehru téměř milostnou, neb se odehrává nad oblíbeným žrádlem,“ uvedl miliardář k jednomu z příspěvků. A jak napsal, tak se skutečně stalo. Výměna manželek tímto neskončila.

Sledující zejména velmi pobavilo video, kde si zahráli scénku jako ze skutečné Výměny manželek. Richard si vzal Alici do svého žlutého ferrari a o Aničku se postaral Michal, ke kterému dostala od Alice jasný a stručný manuál.

„Tak už jedeš, jo?“ zeptal se Alice Michal. „No, nazdar a ahoj, Aničko. A nerozmazluj ho, ha*zla,“ dodala Alice s vážností. „Kdybys nevěděla, kde mám co doma, tak mi zavolej,“ zvolala Anna.

Michal chtěl dát Alici ještě vodu na cestu, do kufru se ale nedostal, a tak si neodpustil rýpanec. „Kufr nejde otevřít, nejde to. No, socka hnusná žlutá. Říkají, že na žlutou jdou mouchy,“ podotkl, čehož se chytla i Anna, které smysl pro humor rozhodně nechybí, a scénu zakončila třešničkou na dortu. „To není ku*dolap, ale mucholap,“ dodala.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta reakcí. Scénka velmi zaujala i Aničky maminku, herečku Veroniku Kánskou. „Vy jste prdlouši,“ napsala pobaveně. „Sama víš, že Anna nevynechá díl Výměny manželek. Občas mi připadá, že by tam chtěla účinkovat,“ odpověděl Richard. „Nechtěla, to je jen krásný vhled do národa českého,“ podotkla Anna s úsměvem.

„Bojím se druhého dílu,“ reagoval na scénku Míra Hejda. „Socka a to není kundolap, to je mucholap – tyhle hlášky mě dostaly,“ napsal pobavený fanoušek. „Tak tohle je jediná Výměna, na kterou budu koukat,“ podotkla sledující, se kterou se další shodují.

Reklama

Další články

Načítám