Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka miliardáře Richarda Chlada se objevila na večírku proklatě sexy. Odhalený dekolt Anna Marie Kánská doplnila červenou podprsenkou a také motýlkem. Dress code party, na kterou se chystala, byla černá barva s červeným akcentem.

Anna poprvé také přiznala, že její vnady nejsou darem přírody. „Doslechla jsem se o sobě, že jsem lhářka, protože tvrdím, že nová prsa nemám. Doteď se mě na to ale nikdo nezeptal. Ty se ptáš, tak můžu odpovědět. Není to tajemství, mám prsa udělaná. Jsem za to moc ráda, předtím to nebylo takové, jak jsem si představovala,“ prozradila Super.cz novomanželka miliardáře.

„Pivo jsem pila, ale po tom rostl spíš pupek, a ne prsa,“ dodala s úsměvem.

V minulosti Anna Marie dostala nabídku nafotit se pro pánský magazín, ale zatím ke spolupráci nedošlo.

„Nabídku jsem dostala, ale nedomluvili jsme se. Zatím to nedopadlo, nepřistoupila jsem na jejich návrh. Zkoušeli jsme jednat, ale nějak se to nesešlo. Neobnažila bych se komplet celá. Ale pokud by to bylo v únosné, v umělecké formě, nemám s tím problém. Já se za sebe nestydím,“ dodala blondýnka na kosmetické party.

Reklama

Další články

Načítám