Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte si na Martina Hranáče? Gaye, který se v roce 2005 účastnil reality show VyVolení a „vykroucenost“ dovedl do nejvyššího levelu? Devatenáct let po soutěži se skoro nezměnil. Aspoň vnějškově ne. Je už prý ale daleko rozumnější. Opět se ocitl na scéně díky svým úspěšným parodiím na sociálních sítích, kde ho sleduje skoro milion lidí.

Martin se ve vile převlékal i do ženských kostýmů. Nejblíže měl k Antonínu Jalovcovi, jemuž se přezdívalo Tony. Ten byl sice většinové sexuální orientace, ale navzájem se oslovovali mamko a taťko. Tony nakonec VyVolené vyhrál a získal šestimilionovou výhru.

„Prostě jsem se chtěl vrátit zpátky a tohle mě napadlo. Dělám si srandu hlavně sám ze sebe. Proto si myslím, že je to tak oblíbené mezi lidmi,“ domnívá se Martin, který svými videi, jak z prostředí gastronomie, kde pracuje, anebo z nejrůznějších interakcí mezi lidmi, zásobuje hned tři sociální sítě.

I přes úspěch si ale tentokrát nechává Martin zadní vrátka a nevzdal se své profese číšníka. „To dělám vlastně skoro celou dobu od Vyvolených, i když jsem třeba taky tančil u tyče. Rozhodl jsem se, že už nechci dělat čistě jenom šoubyznys. Ta práce mě hlavně posadí na zem, když mám pocit, že jsem velká celebrita. Roznáším polívky a seřve mě nějaká paní, tak mi to zbytečně nestoupne do hlavy,“ uzavřel.

Související témata:
Martin Hranáč

Reklama

Další články

Načítám