Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvala nás i na narozeninovou oslavu, ale to jsme nemohli, tak jsme všechno nejlepší plastikové královně, jak si bývalá soutěžící reality show VyVolení Eva Feuereislová (34) sama říká, popřáli k 34. narozeninám aspoň opožděně.

„Sice mi lidi píšou, že vypadám na padesát, ale papírově je mi opravdu čtyřiatřicet. Ale já jim to nevyvracím, ať si říkají, co chtějí. Cizí názor je mi úplně putna,“ míní milovnice plastických zákroků. V těch má v plánu pokračovat a prozradila, co přijde na řadu jako první.

„Naprosto nečekaně mi přišla nabídka ze Slovenska z jedné kliniky a příští rok se bude řešit zadek. Nebude to nakonec implantát, ale něco jiného, co už se ve světě dělá, tak nebudu úplný pokusný králík,“ svěřila se. Pokud jde o silikonová prsa velikosti devět, je aktuálně spokojená.

S Evou jsme se potkali na jedné z posledních párty roku 2023, Silvestra slavit nehodlá. „Když jsem ho slavila naposledy, bylo to s Jakubem Malinou, který už mezi námi bohužel není. Neslavila jsem už loni. Budu doma, kouknu na telku,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám