Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) miluje léto a v plavkách by nejraději byla každý den. Fanouškům se nyní pochlubila hned několika žhavými fotkami v plavkách, kde jí to opět nesmírně seklo. Však na své postavě maká a je to vidět. Dara se většinou dočká samých pochval, ale najdou se prý tací, kteří ji kritizují za to, že se odhaluje až moc.

Ona sama si ale myslí, že ať má člověk jakoukoliv postavu, ať se klidně ukazuje v plavkách a neřeší, co kdo o něm říká.

„Vždy, když dávám fotku v plavkách, napadne mě, zda nejsem zase moc „svlečená“, kolik lidí opět pobouří můj holý zadek, a kolik potěší. Samozřejmě, že mi můj zdravý rozum okamžitě promítne všechna ta koupaliště a pláže plné polonahých těl všech možných velikostí, méně čí více „dokonalých“ tvarů, odvážných modelů a barevných kreací a uklidní mé obavy ze zbytečně nevhodného exhibicionismu,“ nechala se slyšet zpěvačka, která má pro všechny jasný vzkaz.

„Moji milí, je léto. Přesně a kvůli tomu vystrkujte, co chcete a na koho chcete. Na všechny ty puritány, kteří mají problém s tím, kdy, z kterého úhlu, kde a u koho se to podle nich hodí, se vyprdněte. Užívejte, neřešte, neporovnávejte, milujte dokonalé i nedokonalé, protože, jak dobře víme, všechny tyto nálepky jsou relativní,“ má jasno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám