Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejkrásnějších hereckých párů Chris Hemsworth (40)Elsa Pataky (47) se poslední dobou dostal na přetřes kvůli spekulacím, že se vzájemně odcizují. Skloňovalo se už dokonce i slovo rozchod, ale na ten to podle posledních fotografií rozhodně nevypadá…

Dvojice byla ve středu spatřena společně se svými dětmi, kterak mají namířeno na pláž Byron Bay, u níž si před lety pořídili luxusní nemovitost. Tu podrobili celkové rekonstrukci a jeho cena se aktuálně odhaduje na neuvěřitelných 90 milionů dolarů (přes dvě miliardy korun).

Milovník surfování a představitel filmového Thora i jeho nestárnoucí žena předvedli svou pověstnou formu. Slova chvály od fanoušků pravidelně sklízí převážně původem španělská herečka, na niž je v bikinách radost pohledět. Sedmiletý věkový rozdíl by u dvojice asi nikdo netipoval, natož že Pataky v létě oslaví osmačtyřicítku. Jako maminka devítiletých dvojčat Tristana a Sashi a ještě o dva roky starší dcery Indie je její forma vskutku obdivuhodná.

Doufejme, že nedávné informace o tom, že Chris touží po obyčejnějším životě, ale Elsa chce víc, jsou jen pouhou domněnkou a nezakládají se na pravdě.

„Nad manželstvím Chrise a Elsy visí otazník. Oddělené dovolené jsou varovným signálem. Pořád jsou jedna rodina, ale jako pár se odcizili. Tak dlouho byli dokonalým manželským párem – oba jsou nádherní, mají krásné děti. Všechno se zdálo být dokonalé. Ale věci se změnily,“ nechal se nedávno slyšet údajný zdroj z okolí páru pro In Touch.

Reklama

Další články

Načítám