Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Mykonos se sjela pořádně veselá partička. Kromě bratrů Hemsworthových a několika dalších lidí se na řecký ostrov vydal i Matt Damon (53) s manželkou Lucianou Barroso či australská moderátorka Lauren Phillips s jejím snoubencem Paulem O’Brienem. A zatímco Liama Hemswortha (33) si pohlídala přítelkyně modelka Gabriella Brooks, jeho starší bratr Chris (39) měl 'pré'...

Manželka filmového představitele Thora Elsa Pataky (46) totiž musela kvůli pracovním povinnostem do Španělska, kde se v Madridu ve čtvrtek účastnila oslav výročí produkční společnosti Bambu Producciones.

Vypadalo to, jakoby situace tak trochu chtěla využít pohledná blondýnka v barevných šatech, která se téměř nehnula z Chrisovy blízkosti. Během společného povídání s Mattem Damonem a jeho ženou si dokonce položila ruku na jeho rameno a zdálo se, že jej vískala ve vlasech.

Onou dámou je přitom modelka a herečka Michele Merkin, blízká přítelkyně jak Chrise, tak jeho ženy Elsy, a tak se zřejmě jednalo pouze o kamarádské poškádlení.

V partičce nechyběl ani třetí z bratrů – Luke Hemsworth (42) a jeho manželka Samantha. Nejstaršího z bratrů si můžete vybavit například ze seriálu Westworld stanice HBO. Elsa Pataky se tak jako jediná radovánek nemohla účastnit. Ve Španělsku zůstala i se třemi dětmi, které s Chrisem mají – dcerou Indií Rose (11) a devítiletými dvojčaty Tristanem a Sashou.

Reklama

Další články

Načítám