Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) poprvé oficiálně představil nové trio, s nímž vystupuje. Jeho součástí je i houslistka Jolana Szajewska, se kterou se v poslední době často objevuje také ve společnosti. Velkou konkurenci ovšem měla v blondýnce, která akci moderovala a je i zpěvákovou manažerkou. Obě se oblékly do bílých šatů jako nevěsty.

Večer si Martin užíval. „Jsem obklopený svými přáteli, lidmi, kteří mi fandí a jsou mi oporou,“ pochvaloval si atmosféru uprostřed Vltavy na pražském Střeleckém ostrově. „Celý ten večer je o kamarádství, přátelství, možná i o lásce a já do toho občas zabrnkám,“ dodal.

Když jsme byli u lásky, zajímalo nás, co je zač blondýnka, kterou jsme vedle něj ještě neviděli a večer měla na starosti. „Marcela Rotter je inženýrka, velká dáma, známe se dlouho. Pracovala ve světě formule 1 a momentálně je majitelkou agentury Trofeo Nike, jejímž jsem generálním ambasadorem,“ upřesnil k půvabné čerstvé padesátnici, které by její věk nikdo nehádal.

Je to moje manažerka a kamarádka,“ opět opakoval podobnou formulku, že je blondýnka pro něj dva v jednom stejně jako jeho houslistka Jolana. „Já mám kolem sebe pořád nějaké ženy,“ smál se. Na druhou stranu si ale pochvaloval, že na svých koncertech v poslední době vídá i muže. „Už mě asi přestali řešit. Navíc jsou moje písničky mužské příběhy, tak jsem nikdy nechápal, proč nade mnou tak ohrnují nos. Už se to ale láme, možná i díky tomu, že jsem starší,“ míní Maxa.

S věkem nastupují i zdravotní problémy, jak nám zpěvák prozradil. Aktuálně řeší svoje plotýnky, ale nepopřel ani to, že by vylepšil i vnější vzhled. „Člověk té zubaté nemůže prodat kůži lacino. Ten boj nikdy nevzdám. Ale plotýnky to budou jako první, momentálně to dáváme dohromady s mým lékařem, profesorem Chrobokem, kde začneme vyměňovat součástky,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám