Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Už podruhé jsme potkali zpěváka Martina Maxu (63) v dámské společnosti a bylo vidět, že s brunetkou, s níž dorazil v pošmourném dopoledni na party do zahradní kuchyně, si rozumí. Ale ne tak, jak bychom si prý mohli myslet.

Martin aktuálně stále vystupuje a brunetka s ním hraje jako doprovod na housle. Využil ji ale i ve svém hotelu v Roudnici nad Labem, který po šesti letech konečně dokončil. „Trvalo to dlouho a bylo to drahé, protože to byly budovy z roku 1920. Bylo potřeba to kompletně zmodernizovat, udělat nové topení, stoupačky,“ vyjmenovával s tím, že sám na rekonstrukci pracoval. „Užíval jsem si to. Já to nedělal kvůli tomu, že bych od toho čekal velký profit, ale bavilo mě tvořit a vymýšlet,“ vysvětloval.

Hoteliérem na plný úvazek se ale stát nechce. „Vlastně jsem to přehodil na někoho jiného, a to je právě Jolana Szajewska. Nejen že jsme si plácli, aby u mě hrála na housle, ale zjistil jsem, že umí strašně moc jazyků a velice dobře se vyzná v hoteliérství. Takže jsme se domluvili, že mi hotel povede. A já nebudu dělat nic, jen si zpívat a malovat,“ vyprávěl.

Že by z Jolany udělal rovnou tři v jednom a stala se i jeho životní partnerkou, ale vyloučil. „Už mám rád tu svoji svobodu a samotu. Jsem krásně svobodný, dělám si, co chci, brnkám na kytaru, maluju obrázky a je to krásné,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám