Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes počáteční komplikace s ubytováním si herečka pobyt s rodinou na Kanárech opravdu užila. Nikol Štíbrová (37), provdaná Leitgeb, tak s fanoušky sdílela pár snímků ze své dovolené. Víc než figura v plavkách zaujala fanoušky fotka s chybějícím prstem.

Nikol pro rodinnou dovolenou zabookovala luxusní vilu s vlastním bazénem a u oceánu. Na místě však přišlo zklamání. „Jaksi nikde nepsali, že hned vedle je cementárna, která nejen že je hnusná, ale navíc hučí celý den,“ svěřila se na Instagramu Nikol. Pohotová influencerka ale vše vyřešila a ještě ten den našla jiné ubytování.

Dovolenou v teple si tak s rodinou mohla naplno užít. „Kanáry poprvý a snad ne naposled,“ napsala si Leitgeb k fotkám z pobytu, které se svými fanoušky sdílela. Vedle snímků dovádějících synů nebo společné fotografie s maminkou nechyběla ani momentka, na které Nikol předvedla svou figuru v plavkách.

„Moc vám to sluší, a hlavně z vás všech září, jak se máte všichni rádi. Krásné fotky,“ napsala jedna z fanynek. Další si pak všimla, že Nikol u bazénu pózuje tak, že jí na fotografii chybí prst. „Vy jste se inspirovala u Kate na té poslední fotce! Nebo máte už takhle tu ruku automaticky?“ zeptala se jedna ze sledujících.

„Mám v ní skleničku, jak jinak. Jen to není vidět,“ připsala Nikol, která tak vyvrátila to, že by se vrhla do domácí úpravy rodinných fotografií stejně jako princezna Kate, která se svými nedávnými snímky s dětmi postarala o pořádný humbuk.

Reklama

Další články

Načítám